Liberal Alliance
29. august 2024

Liberal Alliance har fået sit første byrådsmedlem i Halsnæs Kommune, efter at Kim Jensen denne uge er skiftet til partiet.

Kim Jensen har siden 2017 været spidskandidat for Det Konservative Folkeparti men valgte i juni at forlade partiet og har siden juni været løsgænger. Hen over sommeren har han gjort sig tanker om sin politiske fremtid, som nu fortsætter i Liberal Alliance. Selv siger Kim Jensen om skiftet:

Efter jeg har læst op på de politiske programmer, har jeg valgt at melde mig ind i Liberal Alliance og jeg ser meget frem til at skulle repræsentere LA i byrådet i resten af denne valgperiode. Den første store opgave som folkevalgt bliver kommunens budgetforhandlinger som starter ultimo august.

Det er særligt politiske emner som tryghed for borgerne og kommunens økonomi, der optager Kim Jensen. Af denne grund bestrider han også posten som formand for kommunens tryghedsråd.

Kim Jensen træder ind i partiet med en klar ambition om, hvilke politiske tiltag han som det første vil arbejde for at gennemføre på vegne af Liberal Alliance for at styrke kommunens økonomi ved de forestående budgetforhandlinger, der begynder denne uge:

Jeg vil kigge på et kasseeftersyn af kommunens ejerskab af jord og grunde i Halsnæs. Jeg vil foreslå, at vi undersøger, om der jord eller grunde, som vi med fordel kunne afhænde og dermed spare på de kommunale udgifter til vedligeholdelse af jorden. På den måde kan vi styrke kommunens likviditet.

Fra partiets organisatoriske næstformand, Casper Søe-Larsen, lyder der en varm velkomst til Liberal Alliances nyeste byrådsmedlem:

Hos Liberal Alliance er vi glade for at byde Kim velkommen. Det er tydeligt at Kim brænder for liberal politikudvikling. Jeg er overbevist om, at Liberal Alliance og borgernes i Halsnæs Kommune vil få gavn af Kim og hans indsats for at trække kommunens politik i en mere borgerlig-liberal retning.

For yderligere information kontakt:
Kim Jensen, byrådsmedlem
Liberal Alliance
+45 2978 6323

Louise Juul Christensen
Presse- og politisk rådgiver
Liberal Alliance
+45 6162 4380